Malmö stad · Publicerad 10 juli 2020

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare hos oss arbetar främst med installation och underhåll av lekutrustning på lekplatser och annan parkutrustning som till exempel bänkar och papperskorgar. I arbetet ingår även en del snickeriarbeten då vi bland annat bygger träplank, spaljéer och trädäck. I arbetsuppgifterna kan det också förekomma besiktning och tillsyn av lekredskap och utegym.
Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom anläggning/trädgård, snickeri eller motsvarande utbildning. Du bör ha minst två års arbetslivserfarenhet från yrket med arbetsuppgifter likvärdiga de som ingår i tjänsten. Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuellt växlad bil och vi ser det som meriterande om du har kunskap kring ritningsläsning, C-körkort, yrkesbevis, Arbete på väg 1-2 och/eller motorsågskörkort.

Om du har besiktningsutbildning inom säkerhet för lekplatser samt tidigare erfarenhet av montering och uppsättning av lekredskap ser vi detta som meriterande.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakter. För att trivas hos oss är det viktigt att vara punktlig och att följa lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter. Du är en person som visar engagemang för organisationen och som har förmågan att följa instruktioner från andra. Att du gillar att arbeta med människor med olika erfarenheter och bakgrund är av stor betydelse.

Arbetsmiljön kan stundtals vara pressad. Det är därför avgörande att du har förmågan att arbeta produktivt även i den miljön.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga