Malmö stad · Publicerad 11 sept 2019

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter
Vi söker två biltvättare/däckmontörer till enheten Service inom Kommunteknik.

I arbetsuppgifterna ingår att tvätta bilar, invändig städning, polering, däckbyte, däckmontering, hjulskiften, laga punkteringar samt att hämta och leverera bilar.

Vi underhåller bilpooler vilket bl.a. innebär att vi utför skadekontroller samt tankar bilarna.
I uppgifterna ingår även administrativa uppgifter såsom dokumentation av skador, mätarställningar m.m. samt skapa ordrar i vårt orderprogram för uppföljning samt rapportering.

I tjänsten ingår kundkontakter, både interna och externa samt ansvar för hjulförvaringen.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, och yrkesmässig erfarenhet av bilvård och däckmontering.

Framträdande egenskaper hos dig är noggrannhet, du är ansvarstagande, effektiv och har förmågan att samarbeta. Då arbetet tidvis kan vara stressigt behöver du vara stresstålig.

Arbetet är fysiskt ansträngande. Då du har kontakt med våra kunder är ett krav att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du har baskunskaper i att hantera datorer samt B körkort för manuellt växlade bil

Det är meriterande om du tidigare har mekanisk erfarenhet, kurser/utbildningar inom områdena samt har truckkort.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2019-09-20

Referensnummer: 2019-KT-96

Kontaktpersoner
Niklas Svensson
Sektionschef
0703-636334

Fackliga företrädare
Ulf Ahlström
Kommunal
010 – 442 79 54

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens
2019-KT-96
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga