Malmö stad · Publicerad 15 okt 2020

Arbetsuppgifter

Arbetet som chefsstöd går främst ut på att vara sektionschefens högra hand. Som chefsstöd är du med i det dagliga arbetet och stöttar chefen brett. Du är ett stöd i bemanning och kompetensförsörjer verksamheten under frånvaro, ledigheter och semestrar.

Du är spindeln i nätet och har daglig kontakt med vård och boendeförmedling, myndighetsavdelningen samt anhöriga. Du samarbetar med HSL-personalen vid in och utskrivningar. Du agerar handledande till sociala dokumentationen i utförandet av genomförandeplaner.

Till arbetet tillhör kontering av fakturor och en del administrativt, exempelvis i Hrutan där du ger service och stöd som exempelvis att koppla scheman, lägga upp nya anställningar och skicka rättelser.

En annan del av ditt arbete är att förbereda inför möten och konferenser, genom att planera, boka lokaler, m.m..

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred erfarenhet av administrativt arbete och som väl insatt i Malmö Stads vård och omsorgsarbete. Du ska minst ha gymnasiekompetens som gärna kompletterats med utbildning och erfarenhet i administrativa system så som Office 365. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete inom vården liksom vana av Personec P, Life Care, Procapita

Du behöver ha god kunskap om hur du kan organisera och utveckla arbetet med genomförandeplaner, vilka styrdokument, regelverk och krav på dokumentation man ska förhålla sig till.

Som person är du lyhörd, driven och serviceinriktad. Du bör se dig själv som en självklar del i teamet, samtidigt tycka om att arbeta självständigt. Tjänsten passar dig som är stresstålig, har god samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga.

I och med att tjänsten innebär mycket kommunikation, både i tal och skrift, krävs det goda kunskaper i svenska språket. God datavana är nödvändigt för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga