Malmö stad · Publicerad 9 okt 2020

Ekonomiavdelningen på förvaltningen hälsa-, vård- och omsorg består av flera enheter och ett dedikerat team. Vi arbetar såväl administrativt, operativt och strategiskt. Avdelningen har ett förvaltningsövergripande uppdrag inom ämnesområdena:
  • Enheten för verksamhetsekonomer
  • Redovisningsenheten
  • Enheten för lokal- och säkerhetssamordning
Arbetsuppgifter

Till enheten verksamhetsekonomer söker vi nu två nya kollegor, en tillsvidare tjänst och ett föräldrarvikariat på ett år. I uppdraget ingår ett antal verksamhetsanknutna frågor kopplade till budgetering, kalkylering, uppföljnings- och prognosarbete samt bokslutsarbete. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är redovisning, intern kontrollanalys av verksamhet/ekonomi samt utrednings- och utvecklingsarbete.
Hos oss kommer du löpande att få sätta dig in i olika typer av verksamheter och ditt uppdrag kommer att innebära daglig kontakt med våra chefer i förvaltningen. Här blir nyckel till framgång din förmåga att bygga relationer och nätverk samt din förmåga att både utmana och stödja våra chefer beroende på situation och med utgångspunkt i verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har till tjänsten relevant universitet eller högskoleexamen med ekonomisk inriktning. Detta i kombination med dokumenterat erfarenhet av självständigt och kvalificerat ekonomiarbete. Har du erfarenhet och kunskap att arbeta i en politisk styrd organisation är det meriterande.

Du är tydlig i din kommunikation och har ett konsultativt arbetssätt, i såväl individuella insatser som i grupp. Att du är engagerad, proaktiv, analytisk och lösnings- och utvecklingsfokuserad med en hög serviceförmåga ser vi som en förutsättning.

Om arbetsplatsen

Malmö Stad kan erbjuda ett uppdrag där du får möjlighet att verka i dynamiska sammanhang där våra verksamheter står i centrum. Vi är ett dedikerat team som arbetar i en fartfylld miljö med spännande och varierande uppdrag. Vår verksamhet har god utvecklingspotential och vi välkomnar driv, framåtanda och nya idéer som kan bidra till att utveckla våra arbetssätt och våra erbjudanden för att på bästa sätt möta våra verksamheters framtida behov.
Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra ca 5 500 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för bland annat Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: 1 tillsvidare och 1 vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga