Malmö stad · Publicerad 6 okt 2021

Ekonomiavdelningen på hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen består av flera enheter och är ett dedikerat team. Vi arbetar såväl administrativt, operativt och strategiskt. Avdelningen har ett förvaltningsövergripande uppdrag inom ämnesområdena:
  • Enheten för verksamhetsekonomer
  • Redovisningsenheten
  • Enheten för lokal- och säkerhetssamordning
Till enheten för verksamhetsekonomer söker vi nu en ny kollega, för ett föräldrarvikariat som sträcker sig till början av 2023.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår ett antal verksamhetsanknutna frågor kopplade till budgetering, kalkylering, uppföljnings- och prognosarbete samt bokslutsarbete.

Hos oss kommer du löpande att få sätta dig in i olika typer av verksamheter och ditt uppdrag kommer att innebära daglig kontakt med våra chefer i förvaltningen. Här blir nyckel till framgång din förmåga att bygga relationer och nätverk samt din förmåga att både utmana och stödja våra chefer beroende på situation och med utgångspunkt i verksamhetens mål.

Vi kan erbjuda ett uppdrag där du får möjlighet att verka i dynamiska sammanhang där våra verksamheter står i centrum. Vi är ett dedikerat team som arbetar i en fartfylld miljö med spännande och varierande uppdrag. Vår verksamhet har god utvecklingspotential och vi välkomnar driv, framåtanda och nya idéer som kan bidra till att utveckla våra arbetssätt och våra erbjudanden för att på bästa sätt möta våra verksamheters framtida behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har till tjänsten relevant universitet eller högskoleexamen med ekonomisk inriktning. Detta i kombination med dokumenterad erfarenhet av självständigt och kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med budget och uppföljning. Har du erfarenhet och kunskap att arbeta i en politisk styrd organisation är det meriterande.

Du är tydlig i din kommunikation och har ett konsultativt arbetssätt, i såväl individuella insatser som i grupp. Att du är engagerad, proaktiv, analytisk och lösnings- och utvecklingsfokuserad med en hög serviceförmåga ser vi som en förutsättning. Du är van vid att arbeta och leverera utifrån deadlines.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra ca 5 500 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för bland annat Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga