Malmö stad · Publicerad 9 juni 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Tingdammsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

I rollen som elevassistent hos oss kommer du arbeta tillsammans med den övriga personalen i vår särskilda undervisningsgrupp. Här går våra elever som alla har en autism-diagnos. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att arbeta med och vara aktiv och närvarande under elevernas skoldag vid såväl lektioner som vid raster och genom det bidra till att främja elevernas utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog varför du kommer att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger.

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta i en lärmiljö kring särskild undervisningsgrupp. För den här tjänsten behöver du även någon utbildning utöver avslutad gymnasieutbildning. Därför ser vi att du som söker antingen är utbildad elevassistent, undersköterska eller kanske fritidsledare. Vi ser det som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola. Vidare vill vi att du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet.

Om arbetsplatsen

Tingdammsskolan ligger i natursköna Oxie med fantastiska möjligheter som naturslingor, grönområden , samt rymliga och fräscha lokaler. Alldeles intill den stora skolgården finns vårt bibliotek i världsklass, ny idrottshall och fina miljöer som skog, vatten och lekplatser för att stimulera lärandet ytterligare.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga