Malmö stad · Publicerad 14 okt 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad förstelärare med inriktning ma/no för årskurs 7-9. Som förstelärare tar du ansvar och nya initiativ för att utveckla Munkhätteskolans verksamhet sett utifrån åtaganden och ökad måluppfyllelse. Din närmsta chef är en biträdande rektor som leder med stort förtroende för dig som medarbetare.

I din roll inspirerar du till kollegialt lärande genom att sprida din yrkesskicklighet gällande anpassning, varierad undervisning och bedömning.

Skolan befinner sig just nu i en spännande fas där vi utvecklar Singaporemodellen i matematik. En av dina kollegor på skolan är till och med ambassadör för Singaporemodellen, och kan erbjuda dig både kompetensutveckling och stöd i ditt arbete med modellen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i ma/no för årskurs 7-9. Genom dokumentation kan du redovisa minst fyra års (efter examen) väl vitsordat arbete inom skolans värld. I dina tidigare uppdrag har uppvisat särskilt god förmåga att förbättra elevers studieresultat och ett stort intresse för utveckling av undervisningen. Du ska även av huvudmannen bedömas som särskilt kvalificerad sett till undervisning, och de uppgifter som hör därtill.

För att du ska trivas på Munkhätteskolan tror vi att du är nytänkande och vågar testa på nya tillvägagångsätt. Det är viktigt att du har förmågan att förmedla och sprida din yrkesskicklighet till stora delar av kollegiet för att ge god effekt på elevernas resultat.

Du tycker olikheter berikar och är intresserad av hur vi kan verka tillsammans för att skapa varje elevs bästa skola. Du är flexibel och anpassar din undervisning sett utifrån behov. I ditt arbete som förstelärare använder du dig av din analytiska förmåga och trivs med att arbeta systematiskt. Vi ser gärna också att du har god kompetens i digitala verktyg.

Tror du att Munkhätteskolan skulle passa just dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Munkhätteskolan är en skola med sikte på högre måluppfyllelse och goda samhällsmedborgare. Vi är en F-9 skola med strax över 600 elever. Vi är ca 140 medarbetare som gör Munkhätteskolan till varje elevs bästa skola. Skolan har ett tillitsbaserat ledarskap som ger dig som medarbetare stort ansvar och möjlighet till påverkan i din profession.

Undervisningen genomsyras av ASL, RU och Singaporemodellen. Vi har hög behörighet bland våra lärare och en stor kompetens inom olika områden. Vi lär av varandra och utvecklas systematiskt tillsammans.

Skolan har ett välbemannat elevhälsoteam och vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande utifrån en strukturerad modell, EHM, som möjliggör samverkan mellan olika kompetenser och professioner.

Skolan är under de senaste åren totalrenoverad med speciellt fokus på tillgänglighet då enheten Team Munkhättan är en inkluderad del av skolan. Hos oss är alla elever allas elever.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga