Malmö stad · Publicerad 14 okt 2020

Arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att söka ett spännande uppdrag på Bäckagårdsskolan!

Här får du:
  • Stort utrymme att tillsammans med dina kollegor driva det pedagogiska utvecklingsarbetet.
  • En närvarande chef som leder med tillit och brinner för både elevernas och personalens bästa.
  • Arbeta i fina lokaler och fantastisk utemiljö.
  • Fokusera på att utveckla undervisningen, lektionsdesign och ledarskap i klassrummet.
Huvuddelen av ditt uppdrag som förstelärare är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Du blir en del av arbetslaget på lågstadiet och undervisar och är mentor i årskurs 2. Du bidrar till högre måluppfyllelse genom modern, nytänkande undervisning och kollegialt lärande. Som försteläraren tar du ett särskilt ansvar för att driva utveckling och förbättringsarbete i skolans utvecklingsgrupp.

Ta chansen att bli en del av Bäckagårdsskolan!

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare och har minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning som behörig lärare inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Du ska även vara behörig för undervisning i årskurs 1-3. Bred ämnesbehörighet är meriterande.

Har du tidigare erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser och handleda är det ett stort plus. Dessutom ska du på ett modernt och nytänkande vis kunna driva och utveckla undervisningen.

För att passa för uppdraget på Bäckagårdsskolan tror vi att du har förmågan att ta initiativ och driva framåt. Vi tror också att du kan inspirera andra och är trygg, både i dig själv och rollen. En holistisk elevsyn är också en förutsättning för att trivas och passa på Bäckagårdsskolan.

Välkommen med din ansökan!

Preliminär tid för intervjuer är satt den 29/10.

Om arbetsplatsen

Bäckagårdsskolan, en F-9 skola i Husie med 540 elever och 70 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Det syns bl.a. genom att vi har hälsofrämjande pass på schemat, mentorstid, rådstid, en elevhälsoplan m.m. Vi har god gemenskap på skolan som vi har byggt upp genom en tro på medledarskap, alla är med och bidrar till utveckling. Detta läsår fokuserar vi på att bli ännu bättre på att möta varje elev genom tillgänglig lärmiljö.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga