Malmö stad · Publicerad 6 sept 2021

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som fritidsledare på Djupadalsskolan ingår att planera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument. I uppdraget ingår även att utifrån verksamhetens behov stötta elevers sociala utveckling och kunskapsutveckling i grupp eller enskilt. Målsättningen är en lustfylld verksamhet med elevernas lärande och sociala utveckling i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare på folkhögskolenivå för att förstärka samverkan mellan skolan och fritidshemmet åk 4-6. Du bedriver en varierad och kreativ verksamhet där du hittar strategier för att nå varje elev och är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som med kollegor. Vi ser fram emot att träffa dig och att du skall bli en del av vårt team!

Om arbetsplatsen

Djupadalsskolan är en F-6 skola med ca 570 elever. Skolan är nyligen ombyggd och vackert renoverad och ligger placerad i fantastiska omgivningar. Vår målsättning är att vara varje elevs bästa skola genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Djupadalsskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, driven och kunnig personal vilket visar sig i de goda resultat som eleverna når.

Grundskoleförvaltningen- stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning t o m 2022-06-15
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Efter överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga