Malmö stad · Publicerad 23 apr 2021

Arbetsuppgifter

Under skoldagen stödjer du arbetet i klasser, ämnen och i arbetslaget utifrån din profession. Efter skolan är du ansvarig för en fritidshemsavdelning. Tillsammans med andra pedagoger på avdelningen planerar, genomför och utvärderar du verksamheten i enlighet med uppdraget. Du utgår alltid från aktuella styrdokument i ditt arbete och du har fokus på att arbeta mot uppställda mål. Vi har en utvecklingsgrupp för fritidshemmet där du som grundlärare i fritidshem kommer att ingå.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt en fritidspedagogsexamen. Har du tidigare erfarenhet av arbete som grundskollärare i fritidshem alternativt fritidspedagog ser vi det som meriterande. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Du som söker:
  • vill ha kul på jobbet och sprida glädje!
  • har ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke.
  • har förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten.
  • kan se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar.
  • ska vara proffs på bemötande och samarbete
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. I Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Var med och skapa Malmös bästa fritidshem!

Kirsebergsskolan är en f-6 skola med ca 600 elever.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i att forma och utveckla vårt fritidshem!

Vi kan erbjuda dig en inspirerande och spännande arbetsplats där vi sätter eleven och elevens lärande i centrum. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet.

På vår skola har vi en positiv elevsyn med höga förväntningar. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Det kollegiala lärandet är centralt för alla på skolan, vi lär av och med varandra för att utveckla verksamheten. Vi arbetar tillsammans med Malmö Kulturskolas ”El Sistema”, för att eleverna ska få möjlighet att lära med alla sinnen.

Vi satsar på en stark och stödjande elevhälsa, med fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete för att möta alla elever där de befinner sig. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar och elever skapa en god verksamhet som våra elever de bästa förutsättningar för ett livslångt lärande.

Det är du, som här tillsammans med oss, kan göra skillnad varje dag!

Du kommer att jobba tätt tillsammans med övrig personal på fritidshemmet för att skapa Malmös bästa fritidshem.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga