Malmö stad · Publicerad 12 maj 2020

Arbetsuppgifter

Som grundlärare i fritidshem ansvarar du för planering, undervisning och bedömning. Du skapar en stimulerande och pedagogisk fritidsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. Du ansvarar för att främja elevens utveckling och lärande samt hittar andra strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling.Du erbjuder eleverna en meningsfull fritid och främjar deras allsidiga kontakter, sociala gemenskap samt stärker grupprelationer. Under skoltid samverkar du med övriga pedagoger. Du kommer att ha ditt huvudsakliga uppdrag i förskoleklass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket eller om du har arbetat som fritidspedagog tidigare.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Risebergaskolan är en F-6 skola med 100% behörig och legitimerad personal som undervisar våra ca 400 elever. Skolans historia sträcker sig tillbaka till 60-talet och har fått nya byggnader de senaste åren. Skolan är placerad mitt i i ett trivsamt villaområde med två välplanerade skolgårdar och närhet till Bulltoftas fantastiska rekreationsområde. Vi ser vår verksamhet som en helhet med hög delaktighet och vi har ett nära samarbete med skolans alla delar där vi sätter eleven i fokus. Arbetslagen är verksamhetens kärna, här möts pedagogerna som har gemensamma elever och utvecklar det individuella och kollektiva lärandet. På vår skola är tillit och arbetsglädje en självklarhet vilket syns, känns och hörs i både klassrum och personalrum,. Vår idè är att vi arbetar tillsammans för att möjliggöra att varje elev utvecklas så långt som möjligt. Lärandet på Riseberga börjar här och nu, har inget tak och öppnar sig mot framtiden.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 200803

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga