Malmö stad · Publicerad 30 apr 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Munkhätteskolan en grundlärare i fritidshem med tillhörighet avdelningen Draken!

Du kommer tillhöra vårt arbetslag på fritids mot årskurs 3-6 och blir en del av ett härligt positivt och kreativt gäng som strävar för varje elevs bästa skola! På Munkhätteskolan erbjuds du möjlighet till utveckling, spännande uppdrag ocharbete i egna fritidslokaler. Du leds av en chef som är synlig i verksamheten och drivs av nyfikenhet på både medarbetare, barn och hur vår verksamhet fungerar.

Som grundlärare i fritidshem hos oss planerar och genomför du undervisningen för eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplan och styrdokument skapar vi tillsammans en trygg miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling samtidigt som de får en meningsfull fritid. I fritidshemmet strävar vi också efter att främja allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer.

Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal och det finns möjlighet att undervisa två 6:or i hemkunskap om detta är av intresse. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dessa i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärmiljö för våra elever under hela dagen. Din undervisning är modern och utifrån evidensbaserad forskning utvecklar du ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

För att passa som grundlärare i fritidshem hos oss är det viktigt att du har en positiv syn och ett trevligt, lågaffektivt bemötande som kan smitta av sig till alla runt omkring dig. Du är entusiastisk och tycker om utmaningar och att arbeta tätt tillsammans med kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Munkhätteskolan är en skola från F-9 med ca 650 elever. Vi har tre paralleller i varje årskurs. Inkluderat i verksamheten finns Team Munkhättan för elever med funktionsvariation. På skolan finns även en nystartad särskola för elever 1-6. Skolan är relativt nyrenoverad och runt skolan finns fyra fina skolgårdar med stora möjligheter till rörelse och undervisning. Vårt fritidshem består av 3 avdelningar, Ugglan för barn i förskoleklass, Fenix för barn i årskurs 1 och 2 samt Draken för barn i årskurs 3-6.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga