Malmö stad · Publicerad 4 juni 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Ängslättsskolan en grundlärare i fritidshem! Tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid på vårt fritidshem.

Som grundlärare på vårt fritidshem bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal och det kan också bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.

Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i yrket.

Du har god insikt och kunskap i styrdokumenten och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Vidare utvecklar du den pedagogiska verksamheten till att både bli inspirerande och utmanande.

Din undervisning är modern och utifrån evidensbaserad forskning utvecklar ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Ängslättskolans vision är att vara en hälsofrämjande skola. Här finns cirka 580 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt fritidshem. Vi har även grundsärskolan är indelad i grundsärskola mot ämnen som har lokaler integrerade med grundskolan samt grundsärskola mot ämnesområde vars lokaler finns på Broskolan Vi har engagerad personal och en välkomnande och stöttande miljö där man kan utveckla sin profession i samarbete med skolledningen, som både ser och hör sin personal. Genom att samverka med varandra ska vi skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och tro på sin förmåga.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-10

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga