Malmö stad · Publicerad 30 juli 2020

Arbetsuppgifter

Fridhemsskolan söker en grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du kommer att ansvara för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument förväntar vi oss att du skapar en miljö som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

Under tiden eleverna går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i det ämnet du är behörig i.

Med ett lustfyllt och lösningsfokuserat arbetssätt arbetar du också med att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem eller har fritidspedagogutbidning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket.

Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö för våra elever, under hela dagen.

Utifrån forskning och beprövad erfarenhet kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Om arbetsplatsen

Fridhemsskolan ligger i vackra omgivningar där staden möter havet. Skolan har cirka 450 elever från förskoleklass till årskurs 6. All personal på skolan arbetar tillsammans för trygghet, trivsel och hög måluppfyllelse. Vi arbetar för en skola där kunskap och lärande sätts i centrum och eleverna ges de bästa förutsättningar att uppnå de mål som är fastställda i läroplaner och styrdokument. Skolan är öppen och föräldrar ses som en viktig resurs som givetvis alltid är välkomna.

Vår värdegrund bygger på en positiv människosyn och alla människors lika värde. Vi lyssnar på alla elever och möter dem med värme och respekt. Vi bjuder in till samtal och för en öppen dialog med våra elevers föräldrar i syfte att skapa större delaktighet och samsyn.

Som medarbetare i Malmö stad ingår du i en större gemenskap. Vi arbetar med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi tycker att vi har Malmös viktigaste jobb och hos oss kan du verkligen göra skillnad för eleverna. Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning, Övrigt
Underkategori
Lärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga