Malmö stad · Publicerad 8 juni 2021

Arbetsuppgifter

Varmt välkommen till oss på Videdalsskolan, en skola som präglas av värme, framåtanda och Vi-gör-det-tillsammans. Just nu söker vi dig som är en engagerad grundlärare i fritidshem. Hos oss är det viktigt att skapa och utveckla en stimulerade pedagogisk verksamhet och att driva det pedagogiska arbetet framåt.

Du kommer att samverka utifrån din behörighet som lärare i fritidshem i någon eller några av våra årskurser F-6 under del av dag. I dina arbetsuppgifter som grundlärare på Videdalsskolan ingår, förutom samverkan, att planera och utveckla den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet utifrån läroplan och styrdokument.

Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga fritidshemsteam för att förstärka samverkan och fritidshemmet åk F-6. Du bedriver en varierad och kreativ undervisning under samverkan och på fritidshemmet. På Videdalsskolan arbetar vi tillsammans - fritidshem, grundskollärare och övriga pedagoger för att varje elev ska få den bästa tänkbara utbildning, stimulans och förutsättning utifrån varje elevs bästa skola.

Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal och det kan också bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Om du har någon tidigare erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem är detta en merit men inget krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt mindset för din roll och verksamheten.

Du kan organisera ditt arbete, är trygg och lösningsfokuserad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Din undervisning är modern och utifrån evidensbaserad forskning utvecklar ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Det är viktigt för oss på Videdalsskolan att du är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som med kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Videdalsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Vi har även en grundsärskola, synverksamhet och autismgrupp.
På Videdalsskolan arbetar vi med trygghet, respektfulla relationer och undervisningens kvalité i fokus. På så sätt får vi en effektfull organisation för att nå varje elevs bästa skola.
På Videdalsskolan är vår mångfald vår styrka. Vi är som ett Malmö i miniformat.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga