Malmö stad · Publicerad 28 apr 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är lärare för årskurs 3-6 med behörighet i idrott till Mellanhedsskolan!

Du kommer att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling samt beslutar om eventuella behov av till exempel ämnesintegrering eller projektstudier i era klasser. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö.

I ditt uppdrag ingår bland annat att utforma din undervisningen i idrott så att eleverna når kunskapskraven samt att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov. Vidare så arbetar du medvetet för att öka elevernas studiero, trygghet och trivsel. I rollen ingår även att följa upp, analysera samt hitta åtgärder för att förbättra både skolans och elevernas resultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundskollärarexamen med behörighet i idrott som huvudämne. Har du tidiare arbetat som lärare är det meriterande.

Du har stort engagemang för barn och ungdomar, lärande och undervisning. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas. Du kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.

Du leder ditt eget arbete och levererar ett resultat av högsta kvalité. Du har god erfarenhet av bedömning och betygssättning samt ett inkluderande arbetssätt. På skolan finns en grundsärskola och därför är det en merit om du har utbildning i och erfarenhet av specialidrott.

Som person är du positiv, utvecklingsinriktad och söker ständigt en utveckling av din egen roll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att möta morgondagens utmaningar eftersträvar vi mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Mellanhedsskolan är en F-6 skola belägen nära parker, strand och hav i de västra delarna av Malmö. Vi som jobbar på Mellanhedsskolan är stolta över våra insatser och vår arbetsplats. Vi ställer höga krav på engagemang, positiv inställning och servicenivå. Kollegiet kännetecknas av driv till skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Som ett viktigt verktyg i skolans utvecklingsarbete och systematiska arbetsmiljöarbete genomför skolledarna kvalitetsdialoger med varje medarbetare vid 8-10 tillfällen under ett läsår.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-01

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga