Malmö stad · Publicerad 24 juni 2020

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny kollega till Klagshamnsskolan. I denna tjänst ingår ma/no i åk 4, bild för åk 4-9 tillsammans med en ämneskollega, samt att vara en extra ma-lärare i en klass i åk 9 där du fungerar som stöd till eleverna i samarbete med ordinarie ma-lärare under vissa lektioner.

Du är mentor för elever i åk 4 tillsammans med en mentorskollega.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i de ämnen som du ska undervisa i samt har erfarenhet av att arbeta som lärare och med barn och ungdomar.

Denna roll ställer krav på att att du har erfarenhet av att undervisa elever med olika sorters behov och att du är en tydlig och strukturerad person som är intresserad av och engagerad i ditt yrke och dina elever.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig!

Om arbetsplatsen

Klagshamnsskolan är en skola med nästan 800 elever från åk F till åk 9. Skolan är förlagd i två byggnader: Klagshamnsbyggnaden och Strandbyggnaden. På skolan arbetar ungefär 90 fantastiska personer för våra elevers bästa. Ledningsgruppen består av rektor, tre biträdande rektorer och en administrativ chef.

Vi är en skola med mycket glädje och en välkomnande personalstyrka som månar om varandra och eleverna. Hos oss får du som pedagog möjlighet att vara med och påverka, utvecklas, utmana och utmanas i ett kollegium med en bredd av erfarenheter och kompetenser. När du arbetar hos oss tillhör du ett arbetslag med kollegor som tillsammans planerar och genomför undervisning för arbetslagets elever. För oss är det viktigt att vi alla tar ansvar för alla våra elever, oavsett årskurs, och hjälper och stöttar varandra.

Rektorsområdets gemensamma vision präglas av våra ledord, kunskap, glädje, trygghet och självständigt tänkande!

Undervisningen och fritidsverksamheten på Klagshamnsskolan vilar på vetenskaplig grund. För att skapa kvalité och likvärdighet avsätter vi gemensam tid för samplanering, sambedömning och gemensam fortbildning (ofta under ledning av våra duktiga förstelärare) inom arbetslaget och på skolan. Vi har elever som siktar högt och vill bli utmanade i sin utveckling mot målen.

Vi söker nu dig som är sugen på att komma till oss för att vara med och utveckla vår skola tillsammans med oss så att vi når ännu längre.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga