Malmö stad · Publicerad 19 okt 2021

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som lärare i Sv/So hos oss ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du arbetar med att utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget.

Du ingår i skolans åk 4-6 arbetslag. Eleverna är fantastiska och kollegorna har ett härligt driv. Gemensam planering och bedömning sker i arbetslaget för att skapa likvärdighet för eleverna. Genom återkoppling från dig utvecklas eleven och får möjlighet att utmana sin kreativitet. Tillsammans med skolans lärare i Sv/SO planerar ni undervisningen och bedömer kunskapsnivån. Alla grundskollärare är engagerade i nationella proven årligen som ett kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 4-6 i Sv/So. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Vi ser gärna att du har stor vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö. I skolans åtagande mål finns: lärmiljö och värdegrundsarbete. Tillsammans med skolans utvecklingsgrupp pågår ett utvecklingsarbete med stödstrukturer på gruppnivå. Måluppfyllelsen är hög och alla elever fr o m åk 1 tränas i att använda sig av chromebook i vardagen. Flertalet pedagoger är Google-certifierade och vi har en IKT-pedagog anställd hos oss.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

På Sundsbroskolan är centralt belägen i Bunkeflostrand. Skolans storhet gör att vi har ämneslag och att du få engagerade kollegor som brinner för samma ämnen som du. Personalen är intresserade och nyfikna på skolutveckling. Vi arbetar för varje elevens bästa skola och har höga förväntningar på både elev och personal.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-01-07

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga