Malmö stad · Publicerad 18 feb 2021

Arbetsuppgifter

Hej HR- konsult!

Då en av våra kollegor går i pension, en annan gått vidare till nytt uppdrag i staden samt att vi sett ett behov av förstärkning har du nu chansen att bli en av tre nya kollegor på grundskoleförvaltningens HR-avdelning. I rollen som HR-konsult arbetar du brett inom HR-området och ger ett konsultativt stöd till förvaltningens chefer.

Är du inte såld än? Här är några fördelar med jobbet hos oss:
  • Förutom att bli en del av en HR-avdelning i framkant blir du också en del av ett HR-team bestående av ytterligare en HR-generalist, en rekryteringskonsult samt en HR-administratör. Tillsammans ger ni professionellt stöd åt chefer i ett av våra utbildningsområden.
  • Du kommer att få arbeta med spännande utvecklingsuppdrag inom ditt område.
  • Du får en chef som inte ser tillitsbaserat ledarskap som en trend, utan har haft detta som ledarstil i många år.
  • Du kommer till en arbetsplats med välfungerande HR-processer, men som välkomnar nya förslag och gärna provar nytt.
Här blir du en viktig del i arbetet för varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Vi söker dig med en akademisk examen i personal- och arbetslivsfrågor samt några års erfarenhet som HR-generalist i en tydligt konsultativ roll. Det är ett plus om du har relevant erfarenhet från antingen offentlig sektor eller en större organisation. Det är också meriterande om du har goda kunskaper i arbetsrätt.

Vem trivs i uppdraget?
  • Du som får energi av att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor.
  • Du som är driven och ser till att saker händer utan att det påverkar struktur och kvalitet.
  • Du som är en analytisk problemlösare.
  • Du som vill ha kul på jobbet.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

HR-avdelningen består av tre enheter som arbetar med HR-stöd, kompetensförsörjning och rekrytering. Vi är 35 kompetenta kollegor med olika specialistkunskaper som i nära samarbete ger professionellt stöd och goda förutsättningar för förvaltningens chefer. Vi trivs på jobbet eftersom vi har mycket frihet och möjligheter att utvecklas i vårt arbete. Våra chefer har hög tilltro till sina medarbetare men också höga förväntningar på att vi bidrar till avdelningens utveckling. Om kul på jobbet innebär ett ständigt lärande kan vår HR-avdelning vara en plats för dig. Oavsett roll är vårt viktigaste uppdrag att arbeta för varje elevs bästa skola.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga