Malmö stad · Publicerad 8 okt 2021

Arbetsuppgifter

Bergaskolan söker IT-pedagog!

Som IT-pedagog har du en central roll i att förena IT och digitalisering med verksamheten. Du kommer att vara delaktig i att implementera, följa upp och utvärdera digitaliseringen av skolan. I arbetet gentemot våra verksamheter kommer du att inspirera, handleda och utveckla användningen av digitala möjligheter, läromedel och verktyg. Du identifierar och analyserar de behov i verksamheterna som kan lösas med teknik samtidigt som du kommunicerar och samverkar med elever, personal, skolledning samt vårdnadshavare i digitaliseringsarbetet.

Supportärenden är en vanligt förekommande del av tjänsten, där du administrerar behörigheter och konton samt system och verktyg så som datorer, Chroomebooks, iPads, appar, Infomentor, Skola 24 och Office 365. Du ska även ansvara för inköp/underhåll av utrustning men även fungera som teknisk support till personal och elever. Du kommer även att arbeta mot kommunens övriga verksamheter vad gäller underhåll och beställning av nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning om minst 180 hp med inriktning IT och/eller pedagogik. Har du någon annan, kompletterande utbildning, med inriktning IT och/eller pedagogik ser vi det som meriterande. Arbetslivserfarenhet inom skola är meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av informationssäkerhet och verksamheternas styrdokument.

Vidare ser vi att du har en god teknisk förståelse och är väl förtrogen med skolans uppdrag ur ett digitalt och pedagogiskt perspektiv.

Vi ser att du har ett pedagogiskt och inlyssnande förhållningssätt, där du har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Vidare har du en god analytisk förmåga och tar dig an ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Bergaskolan är en skola med alla de lokaler som behövs i en F9-skola. Här finns en stor, ljus matsal, hemkunskapssalar, särskild NO-byggnad och ett bibliotek där eleverna har tillgång till kunnig personal, tidningar, tidskrifter och såväl nya som gamla skönlitterära böcker samt faktaböcker inom olika ämnen. Bergaskolan har en aula med scen och plats för 150 personer. Vi har all vår idrott i Limhamns sporthall. Bergaskolan är belägen på Limhamn, med närhet till centrum, grönområden och havet. Bergaskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, vilket visar sig i de goda resultat som de når. Skolan har en stabil och kunnig lärarkår som vet värdet av att ställa krav och att ha höga förväntningar.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-01-01

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga