Malmö stad · Publicerad 16 feb 2021

Arbetsuppgifter

Till skolan söker vi en IT-pedagog. Du ser digitalt lärande som en accelerator till att fördjupa lärandet samt har goda kunskaper om läroplanens intentioner med digitaliseringen. Du kan omsätta teori till praktisk handling som leder till transformerat lärande för eleverna. Du kan med hjälp av digitaliseringens möjligheter lyckas skapa lust till lärande hos eleverna som leder till ökad måluppfyllelse. Som IT-pedagog på Rönnenskolan kommer du att ingå i skolans utvecklingsgrupp tillsammans med andra förstelärare, specialpedagog samt skolledningen. Ditt uppdrag kommer att vara direkt kopplat till åtagandeplanens särskilda åtagande som du förväntas vara delaktig i att ta fram utifrån årshjulet för systematiskt kvalitetsarbete. Du kommer att vara direkt ansvarig för en del av de aktiviteter som sätts upp i åtagandeplanen samt arbeta för att skapa en god undervisning i alla våra klassrum. Som IT-pedagog medverkar du vid planering och genomförande av investeringar av IT-hjälpmedel och IT-verktyg såsom datorprogram. I uppdraget ingår även support, service, underhåll och administration av system och teknisk utrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad med minst 180 hp med inriktning pedagogik och eller IT. Det är meriterande om du har kompletterande utbildning med inriktning IT och/eller pedagogik. Erfarenhet av arbete med IT-frågor inom skola och erfarenhet av handledning och undervisning av vuxna och barn är meriterande. Du behöver ha goda IT-kunskaper i aktuella verktyg och god kännedom kring skolans digitalisering. Du bör vara insatt i och ha kunskap om skolans styrdokument och kunna tillämpa dem i den dagliga verksamheten.

Om arbetsplatsen

Välkommen till en skola att längta till och gå berikad ifrån. På Rönnenskolan samarbetar alla vuxna för att på bästa sätt stötta eleverna i deras kunskapsmässiga- och sociala utveckling. Vi vill skapa en delaktighet och lever efter mottot ”Alla elever är allas elever”. Vårt arbete präglas av ett kollaborativt lärande, där vi lär varandra men också lär av varandra. Vi har en stark övertygelse att 1 plus 1 faktiskt blir 3. Det är när vi arbetar tillsammans som vi också når bäst resultat. Vi använder data för att hitta precision i vårt arbete. Vi eftersträvar ett undersökande förhållningssätt där vi vågar tänka kritiskt och stannar upp och gräver där vi står för att komma till kärnan av varje problem. Vår vision är att skapa en skola som gör skillnad och möter framtidens behov genom att lägga upp en undervisning som är byggd på 21st Century Skills. Vi vill rusta våra elever inför framtiden genom att ge dem strategier som gör att de klarar av morgondagens utmaningar.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga