Malmö stad · Publicerad 23 mars 2020

Arbetsuppgifter
  • Ge strukturerat stöd/handledning till personal på det sätt verksamheterna önskar
  • Driva implementering av digitala verktyg
  • Vara ett stöd i arbetet med G - suite for education i verksamheterna
  • Leda, hålla och ev. utveckla utbildningar/föreläsningar inom IKT
  • Kunna ge viss teknisk support
Digitaliseringsenheten ansvarar för att ge dig en kortare introduktion där du får överblick och inblick i organisationen och de digitala förutsättningar som råder. Därefter kommer din huvudsakliga arbetsplats att vara olika skolor som du arbetar för enligt uppdrag och direktiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande 180 högskolepoäng med inriktning IT. Du ska vara kunnig inom IKT-pedagogik. Det är meriterande om du har erfarenhet av IKT i den pedagogiska verksamheten och digitala verktyg inom skolan utifrån läroplanen och kursplanerna. Vi vill att du som söker har erfarenhet av att arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper om skolans styrdokument.

I tjänsten kommer det att ingå övergripande uppdrag, därav söker vi dig som utifrån skolornas behov har en förmåga att anpassa ditt bemötande och vara operativ utifrån olika målgrupper och deras perspektiv, vilket kräver en hög social kompetens, förmåga till aktivt lyssnade och kommunikativ färdighet både i tal och skrift.

För uppdraget behövs en förmåga att ta olika roller, ett flexibelt arbetssätt, hög samarbetsförmåga, prestigelöshet och ett engagemang med en positiv människosyn.

Som person är du nyfiken, lyhörd, lösningsfokuserad, serviceinriktad och har ett driv. Att skapa förtroende är en viktig faktor i arbetet. Ett högt arbetstempo kräver att du har en god prioriterings- och planeringsförmåga.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Dessa två tjänster är inriktade mot grundskoleförvaltningen och tillhör organisatoriskt Digitaliseringsenheten grundskola med en sektionschef som närmsta chef. Varje tjänst ansvarar för ett område (ca 15 skolor) utifrån olika identifierade behov.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga