Malmö stad · Publicerad 24 juni 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är idrottslärare för F-3 till Johannesskolan!

Vi söker en driven och engagerad lärare i Idrott och Hälsa för de yngre åldrarna. Du kommer tillhöra lågstadiets arbetslag och arbeta i nära samarbete med våra två andra lärare i Idrott och Hälsa.

I uppdraget ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Utöver undervisningen är du tillsammans med de andra lärarna i Idrott och Hälsa ansvarig för Skol IF och att planera och genomföra gemensamma dagar med Idrott och hälsa som tema.

Du kommer också utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevernas behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget kan ingå mentorskap.

Kvalifikaioner

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare för undervisning i årskurs F-3 i idrott. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som lärare. Du samarbetar väl med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Tillsammans arbetar vi för 'Varje elevs bästa skola'.

Vidare kräver arbetet att du har en initiativrikedom och att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation samt har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Johannesskolan är en F-9 skola som ligger mitt på Möllan. Vi har fantastiska elever och starka och kreativa medarbetare. Vår ambition är att erbjuda dig ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att skapa en skola vi alla känner stolthet för. Johannesskolan är en spännande och utmanande arbetsplats där det finns en stark drivkraft till nytänkande. Har du vad som krävs och vill du vara med att göra skillnad på riktigt?

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje levs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-10, eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga