Malmö stad · Publicerad 11 feb 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en engagerad skolkurator med intresse av att arbeta på en större skola i centrala Malmö där du kommer närmare dina elever, skolledning och dina kollegor. Du får en kollega som du delar arbetsuppgifter med och ingår i skolans elevhälsoteam. Som skolkurator har du god självkännedom och självinsikt. Du ser positivt på att arbeta och ser till att verksamhet präglas av ett jämställdhets- och normkritiskt perspektiv. Du är positiv till modern digital teknik. Vi söker dig som tror på vikten av samverkan och som har en vilja att utveckla moderna arbetssätt för att kunna möta eleven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och två års erfarenhet från socialt arbete med inriktning mot barn och ungdomar. Meriterande är om du har arbetat som skolkurator tidigare samt har arbetat handledande. Vi ser gärna att du har förmåga och vana att arbeta självständigt, ta eget ansvar samt att driva skolkurativa frågor, vilket kräver initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga med personal i elevhälsoteamet, annan skolpersonal, vårdnadshavare och andra myndigheter. Du har erfarenhet av att arbeta med Repulse eller liknande program.

Om arbetsplatsen

På Dammfriskolan finns engagerade och kunniga kollegor som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttar varandra i sitt arbete. Vi tycker att vårt arbete är stimulerande och omväxlande.
Dammfriskolan har spetsutbildning i matematik. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling där vi använder varandras eller andras kompetenser.
Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget.
Vill du tillhöra ett starkt gäng och ha roligt på jobbet, där utveckling är en av hörnstenarna, är Dammfriskolan arbetsplatsen för dig.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning t o m 2022-03-01
Omfattning: Heltid
Antal tjänster:
Tillträde:Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga