Malmö stad · Publicerad 31 juli 2020

Arbetsuppgifter

Som lärare på Bergaskolan följer du upp verksamheten enligt läroplanens mål, och får eleverna att växa, samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår skola. Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och kan i gengäld lova dig ett spännande uppdrag, där du kommer vara med och forma Bergaskolan och våra elever. Du behöver ha förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Du har också god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda IT i din undervisning.
Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som som är legitimerad lärare mot årskurserna F-3 eller 1-7. Det är meriterande om du har en så bred ämnesbehörighet som möjligt. Några års erfarenhet av läraryrket samt erfarenhet av arbete som klassföreståndare är också meriterande.

Om arbetsplatsen

Bergaskolan F-9 söker en engagerade lärare till åk 2.Vi är en skola belägen på Limhamn, med närhet till centrum, grönområden och havet. Bergaskolan har målmedvetna och studiemotiverade elever, vilket visar sig i de goda resultaten som de når. Efter flera terminer av modernisering är skolan totalt nyrenoverad och under hösten kommer skolgården att renoveras.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga