Malmö stad · Publicerad 26 nov 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny kollega till Höjaskolan och till vårt arbetslag i F-3 under VT. Hos oss får du chans att samarbeta med dina kollegor i en öppen och tillåtande miljö där kollegialt utbyte och lärande är en självklarhet.

Tillsammans med en kollega ansvarar du för att planera, genomföra och bedöma undervisningen i förskoleklassen. All undervisning i matematik och svenska sker parallellt och i halvklass och du kommer att ansvara för ett av ämnena. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras sociala utveckling. Du deltar i skolans gemensamma konferenser men har även egen planeringstid och tid avsatt med dina närmaste kollegor.

Vi värnar om att alla, både elever och personal, ska vara stolta över sin skola och känna lust att lära. Vi arbetar aktivt för att skapa en miljö där eleverna känner sig sedda, trygga och delaktiga. Exempelvis spelar vi Höjaspelet (ursprung: Good Behavior game) med de yngre eleverna för att främja god lär- och arbetsmiljö. Läs mer här: https://bit.ly/2EIOAuN

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare alternativt legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass.

Du har ett tydligt ledarskap och ansvarar för att alla elever lär och utvecklas i en miljö präglad av trygghet, respekt och inkludering. Du har god förståelse för elevers olika behov och kan anpassa undervisningen därefter. Du utvärderar systematiskt, enskilt och tillsammans med andra, din undervisning i syfte att öka kvaliteten.

Du bör ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kunna tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har god vana av att arbeta med digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Höjaskolan är en F9-skola med cirka 510 elever och 65 medarbetare i östra delarna av Malmö. Det våra medarbetare beskriver som utmärkande hos oss är en välkomnande och stöttande miljö där man kan utvecklas i sin profession i samarbete med en skolledning som både ser och hör sin personal. Detta år fokuserar vi på utveckling av undervisningen och lärmiljön och vi letar efter nya medarbetare som vill bidra till att vi tillsammans på hela skolan uppnår våra utvecklingsmål.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Start 220107 tom 220617

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga