Malmö stad · Publicerad 24 mars 2020

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper i matematik och NO. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget.

Du träffar ditt arbetslag en gång i veckan för att följa upp, utvärdera och planera er undervisning.
Våra lärare bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Med dina många samarbetsmöjligheter får du stort utrymme att komma med nya idéer och forma hur vi testar oss fram i att använda nya tillvägagångssätt för att utveckla verksamheten.

I uppdraget kan ingå mentorskap och handledning av studenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet för årskurs 7-9 i matematik och kemi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som lärare tidigare.

Som person har du ett starkt driv av att vilja utveckla verksamheten och undervisningen utifrån din kompetens. Du trivs med de möjligheterna du får av att vara kreativ i din roll och med din goda kommunikationsförmåga trivs du också med ditt dagliga samarbete med kollegor och elever.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsplatsen

Höjaskolan är en F-9-skola med cirka 510 elever och 65 medarbetare i östra delarna av Malmö. Det våra medarbetare beskriver som utmärkande hos oss är en välkomnande och stöttande miljö där man kan utvecklas i sin profession i samarbete med en skolledning som både ser och hör sin personal. Detta året fokuserar vi på utveckling av undervisningen och lärmiljöer och vi letar efter nya medarbetare som vill bidra till att vi tillsammans på hela skolan uppnår våra utvecklingsmål.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1/4 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga