Malmö stad · Publicerad 3 maj 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår skola. Vi sätter stort värde på kollegialt lärande och att vi tillsammans jobbar för att upprätta och bibehålla en god arbetsmiljö för både elever och personal. Du kommer att undervisa i ämnena musik i åk 4-9 samt engelska åk 7-9 där även mentorskap för en grupp elever är. Vi ser gärna att du har en kreativ och varierad undervisning med syfte att hitta strategier för att stärka alla elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Du utgår från elevens individuella behov i planering och genomförande av undervisningen för att ge varje elev bästa möjliga inlärningssituation.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i musik och engelska för åk 4-9 Det är meriterande med erfarenhet av arbete som lärare. Du är trygg i din yrkesroll, har ett flexibelt synsätt och god förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden. Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med ca 540 elever. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2021

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga