Malmö stad · Publicerad 6 apr 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa i trä- och metallslöjd för årskurs 7-9. I denna tjänst har du endast undervisning i halvklass och tillhör ett sammansvetsat arbetslag. Du samarbetar nära textilslöjdsläraren och ni tillsammans möter eleverna behov för att ge dem utmaningar och möjligheter att utveckla sin kreativitet genom slöjdprocessen. Tjänsten omfattar idag inget mentorskap.

Munkhätteskolan värdesätter och prioriterar de praktisk-estetiska ämnen högt, vilket innebär att du som lärare inom dessa ämnen alltid har god tillgång till utrustning och material. Du ges även möjlighet och tid att utveckla samarbeten med dina kollegor som undervisar i praktisk-estetiska ämnen. Som trä- och metallslöjdslärare ingår du i Malmö stads nätverk för slöjdlärare vilket skapar goda förutsättningar för kollegialt lärande över hela staden.

I din undervisning ser vi gärna att du är kreativ och innovativ, ständigt på jakt efter nya sätt att både utbilda och främja dina elevers fortbildning. För dig är det viktigt att kontinuerligt utvecklas, och att skapa en god lär-och arbetsmiljö för både dina elever och dig.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i trä- och metallslöjd. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare är det meriterande.

För att du ska trivas på Munkhätteskolan tror vi att du är nytänkande och vågar testa på nya tillvägagångsätt. Du är flexibel och anpassar din undervisning sett utifrån behov. Du tycker olikheter berikar och är intresserad av hur vi kan verka tillsammans för att skapa varje elevs bästa skola. Din didaktiska och pedagogiska förmåga skapar både en god studiero samt lärandemiljö för dina elever.

Du har även insikt i skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Att ditt arbete utvecklas i takt med evidensbaserad forskning är en självklarhet och du kan med lätthet nyttja de digitala verktyg som finns att tillgå.

Tror du att Munkhätteskolan skulle passa just dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Munkhätteskolans vision är att alla elever är allas elever. Med långsiktiga mål åtföljt av dagliga insatser ser vi förbättrade resultat och relationer. Skolan följer ett tillitsbaserat ledarskap där du som anställd får möjlighet att ta ansvar och utvecklas inom verksamheten.

Vår skola är en inkluderande F-9 skola med strax över 600 elever och 140 medarbetare. Enheten Team Munkhättan, för elever med rörelsehinder och kommunikationssvårigheter, är en inkluderad del av verksamheten. Höstterminen 2020 startar vi även en grundsärskola. Vi är stolta över mångfalden och den breda kompetensen som skolan besitter.

Skolan har ett välbemannat elevhälsoteam som tillsammans med skolans medarbetare verkar förebyggande och hälsofrämjande utifrån EHM (elevhälsomötet). Arbetsmodellen möjliggör en givande samverkan där allas kompetens och profession nyttjas.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga