Malmö stad · Publicerad 14 sept 2020

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Rehabgruppen Fenix som är beläget i centrala Malmö söker en legitimerad arbetsterapeut till verksamheten. Rehabgruppen Fenix är en dagrehabilitering som riktar sig till vuxna med förvärvad hjärnskada, av icke progredierande art, och drivs av Malmö stad. Patienterna kommer från hela Malmö via remiss från sin läkare, det stora flertalet av våra patienter har drabbats av stroke. I verksamheten arbetar två leg fysioterapeuter, två leg arbetsterapeuter, en socionom och en undersköterska.

Vi arbetar för att förbättra funktion, men framförallt förmågan till aktivitet och delaktighet i samhället. Träningen sker främst i våra egna lokaler men även i utomhusmiljö t.ex. ute på stan. Utöver den specifika rehabiliteringen arbetar vi aktivt för en hälsofrämjande livsstil, detta arbete löper som en röd tråd genom patientens rehabiliteringsperiod. Vi erbjuder våra patienter och anhöriga en föreläsningsserie med olika inriktningar t.ex. träning efter hjärnskada samt hälsosamma levnadsvanor.

Arbetsuppgifter

Som leg arbetsterapeut ansvarar du för bedömning av aktivitetsförmåga vid inskrivning, upplägg av specifik träning samt vid avslut slutbedömning. Upprättande av rehabiliteringsplan sker tillsammans med patienten och leg fysioterapeut. Planering av arbetet sker både individuellt samt tillsammans med övriga i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med tidigare erfarenhet av neurologisk rehabilitering.
Arbetet är varierat och det krävs god förmåga att arbeta både självständigt och samarbeta i team. Rehabgruppen Fenix är ett mindre team så du bör trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp.
Vi ser det positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete mot en hälsofrämjande livsstil.
Du bör känna dig bekväm med att hålla i gruppträningar samt prata inför mindre grupper i föreläsningssammanhang.

Erfarenhet krävs.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 1

Tillträde: 2020-12-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga