Malmö stad · Publicerad 18 feb 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en logoped för arbete åk F-9!

Arbetslagen på Rosengårdsskolan består av engagerade och kunniga medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i planeringen, utförandet och utvärderingen av det pedagogiska arbetet med eleverna både i och utanför klassrummet. Som logoped har du i uppdrag att tillföra logopedisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i elevhälsoteamets arbete. Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande utifrån ett individ-, grupp- och organisatoriskt perspektiv. Du bidrar med kunskap om elevers förutsättningar för lärande och behov av extra anpassningar och särskilt stöd ut ett logopediskt perspektiv.

Som logoped arbetar du självständigt enligt styrdokument, lagstiftning och riktlinjer. I ditt uppdrag som logoped kan det ingå att bedöma/utreda enskilda elever, t.ex. som underlag inför beslut om särskilt stöd eller behov av fördjupad utredning. I uppdraget ingår särskilt stöd eller åtgärdande logopediska insatser för enskilda elever. Vidare deltar du aktivt i skolans fortlöpande utvecklingsarbete. I utvecklingsarbetet jobbar vi alla tillsammans för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en logopedexamen och legitimation samt minst ett års erfarenhet av arbete som logoped. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som logoped i skola och det är meriterande om du har arbetat på mångkulturella skolor.

Vi söker dig som har lätt för att skapa relationer med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och är trygg i dig själv. Då du arbetar nära skolans arbetslag och skolans pedagoger är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar viktig. Du ska vara trygg i din roll och kunna handleda dina kollegor utifrån din kompetens samt bidra med den vid kompetensutvecklingsdagar och i andra gemensamma forum. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser värdet i att lära av och tillsammans med andra.

Tjänsten är ett vikariat till och med augusti 2021 med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Rosengårdsskolan Rosengårdsskolan är en F-8 skola som utökas till en F-9 skola till hösten 2021. Skolan ligger i området Herrgården på Rosengård. Vi har ca 450 elever och i princip alla har svenska som sitt andraspråk. På skolan har vi även en grundsärskola bestående av 15 elever. Fritidshemmet har cirka 180 barn fördelade på fem avdelningar med egna lokaler. Fritidshemmet arbetar med lärande under hela dagen. Vi vill att Rosengårdsskolan ska vara varje elevs bästa skola och arbetar uthålligt med ämnesövergripande och språkutvecklande arbete samt bedömning för lärande. På Rosengårdsskolan arbetar vi med en tydlig lektionsstruktur och alla lärare arbetar efter samma modell, Rosengårdsmodellen. Utöver detta vill vi att alla våra elever ska möta välutbildad personal med ett lågaffektivt förhållningssätt som arbetar i en målstyrd organisation. Varje årskurs ansvarar gemensamt för sina elever genom ett nära dagligt samarbete och samplanering. Vi har höga förväntningar på varandra och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning till 2021-08-31
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga