Malmö stad · Publicerad 2 okt 2020

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på stadionområdet arbetar du med att se till att våra lokaler och grönområden är i sådant skick att Malmöborna upplever att de har hög kvalitet och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin sport. Fokus för tjänsten ligger på att skapa och bibehålla en god kontakt med föreningarna och allmänheten som nyttjar våra anläggningar.

Som medarbetare med fokus på planskötsel kommer du att ingå i en grupp om tre personer som tillsammans ser till att stadions gräsplaner är i utmärkt skick. Du arbetar med klippning, kritning, luftning och lagning av gräsytor. I tjänsten ingår också service av de maskiner som ingår i arbetet. Arbetstiden är förlagd dagtid, vardagar och helger.

Kvalifikationer

Du har B-körkort samt gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser också det som ett krav att du har greenkeeper- eller planskötarutbildning, samt erfarenhet av att arbeta med fotbollsplaner på elitnivå och/eller golfbana.

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och söker dig med ett stort intresse för ovanstående arbetsuppgifter. Du förstår vikten av och bidrar till ett gott samarbete, är självgående och har ett lösningsfokuserat tankesätt. Eftersom du dagligen kommer att arbeta med elitföreningar förstår du även vikten av och trivs med att ge god service. Vidare är du ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Övriga språkkunskaper är meriterande. Då dator används dagligen i arbetet krävs goda datorkunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - stadionområdet
Stadion är en del av fritidsförvaltningens driftavdelning. På stadion arbetar vi i nära samarbete med evenemangs- och rekreationsavdelningen samt med föreningsavdelningen. Målet är att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar vilket innefattar idrottsutövande från nybörjare till elitnivå. Inom stadionområdet ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang så som Baltiska hallen, Isstadion, Atleticum, Baltiska bowlinghallen, Malmö IP, Malmö stadion, gräsplaner och konstgräsplaner. På området bedrivs även skolverksamhet med cirka 600 elever.

På stadionområdet ansvarar cirka 40 medarbetare och två sektionschefer för den dagliga driften av anläggningarna. Vi är ett stort och härligt gäng vars arbetsplats präglas av en god sammanhållning och ett öppet och välkomnande klimat. Vi hjälper och stöttar varandra med det gemensamma målet att leverera en god service till de elitföreningar som finns på området. Detta gör vi med en stor stolthet. Vi är även stolta över att ha genomfört utbildningar i HBTQ-relaterade frågor. Vi vill att vår arbetsplats ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Till stadion söker vi nu en ny medarbetare som kommer att arbeta utomhus med planskötsel.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga