Malmö stad · Publicerad 29 juli 2020

Arbetsuppgifter

På Nydalaskolan arbetar vi för att göra skillnad för våra elever. Vår vision är att varje elev på Nydalaskolan känner stark tro på sin person, på sin förmåga och på sin framtid. Vi lägger stor vikt vid att alla skolans verksamheter arbetar tillsammans mot samma mål.

Nydalaskolans lärare engagerar sig i sina elever, sätter tydliga mål och arbetar språkutvecklande och individualiserat med digitala verktyg som hjälp. Som lärare på Nydalaskolan ingår du i arbetslag tillsammans med kollegor som undervisar i samma årskurs på skoltid eller på fritids.

Vi sätter stort värde på det kollegiala och kollektiva lärandet och tycker att mångfald berikar. Välkommen med din ansökan till Nydalaskolan!

Som musiklärare skapar du förutsättningar för att eleven ska upptäcka den sociala, kulturella och historiska rikedom som finns i musikens värld. Genom det egna musicerandet, lyhördhet inför andras alster och musikaliskt samarbete ges eleven möjlighet att utveckla kreativitet och gestalta egna musikaliska tankar.

Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling av yrkesrollen och till att kunna påverka sin egen vardag genom ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du som söker är lärare med behörighet i musik i årskurserna 1-6. Du har erfarenhet och god kunskap om språkutvecklande arbetsmetoder, formativt lärande samt kollegialt lärande. Du har lätt för att samverka och du har god kommunikation - dina elever vet vad de kan, vart de ska och hur de ska ta sig dit. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av och med varandra. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Om arbetsplatsen

Nydalaskolan är en f-6 skola med 450 elever och 75 medarbetare där vi arbetar hårt för att göra skillnad för våra elever och för att eleverna ska få en stark anknytning till vår skola. Vår vision är att varje elev känner stark tro på sin person, sin förmåga och på sin framtid. Skolledningen leder genom exempel och sprider en stor arbetsglädje och engagemang som vi återser i våra arbetslag. Vi lägger just nu extra stor vikt vid vårt språkutvecklande arbetssätt, kooperativa lärarande och vårt mål om en skola där alla funktioner och personer arbetar tillsammans mot samma mål.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga