Malmö stad · Publicerad 16 nov 2020

Arbetsuppgifter

Pauliskolan söker nu dig som vill arbeta som assistent. Som assistent kommer dina huvudsakliga uppgifter att innebära både administration samt daglig kontakt och service till såväl elever som personal på skolan.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Arbete i reception
  • Elevadministration
  • Diarieföring och arkivering
  • Administrativt stöd till skolledning och sektionschef
  • Intern information
Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha en gymnasial utbildning med administrativ inriktning eller en annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Det är meriterande om du dessutom har en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten.

Vidare behöver du ha tidigare erfarenhet av servicearbete, exempelvis inom kundtjänst eller arbete i reception. Vi ser positivt på erfarenhet av arbete inom skola, gärna gymnasie- eller vuxenutbildning, samt erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning. Därtill är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

För att lyckas i rollen ska du ha ett strukturerat arbetssätt där du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete väl, även vid stressiga situationer. Det är därför viktigt att du har god förmåga av att kunna arbeta självständig samt ta egna initiativ i ditt arbete.

Som person är du serviceinriktad där du bemöter andra på ett positivt och tillmötesgående sätt. Därutöver är det viktigt att du har en positiv inställning till att samarbeta med övriga kollegor inom verksamheten då du som assistent kommer att ingå i ett större sammanhang med övriga assistenter och skolsekreterare.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska i tal. Tjänsten förutsätter även att du har god digital kompetens där datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig. Du har dessutom en god förmåga av att snabbt kunna sätta dig in i nya program och system, samt redan goda kunskaper i MS Office. Slutligen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning sker först efter sista ansökningsdatum.

Om arbetsplatsen

Pauliskolan är Sveriges första tekniska läroverk från 1853. Idag är skolan en av de modernaste bakom den klassiska fasaden är allt 2000tal. Den fleråriga satsningen på digitala verktyg i undervisningen bidrar till att vi är ledande inom ny pedagogik. Skolans devis är: Kunskap är makt - makt att forma din framtid. Pauliskolan erbjuder de högskoleförberedande programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik. Samt yrkesprogrammet barn- och fritidsprogrammet på gymnasie- och vuxenutbildningsnivå. I Pauliskolan ingår även Bernadottegymnasiet som är en profil på samhällsvetenskapligt program med inriktning mot uniformsyrken. Vårt fokus ligger på att väl rusta våra elever för att möta framtiden i fortsatta studier och arbete.

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida pauliskolan.malmo.se

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga