Malmö stad · Publicerad 13 feb 2020

Arbetsuppgifter

Vi behöver dig som har mycket kunskap och ett stort intresse för mat, du är nytänkande, kreativ och är en stor inspiratör för andra. Skolrestauranger söker en ny medarbetare, som tillsammans med andra i verksamheten hjälper till att driva och utveckla skolmaten i Malmö, för att skapa den bästa måltidsupplevelsen för gästen. Du kommer att vara en del i stödenheten under en tidsbegränsad period.

Ditt uppdrag blir att koordinera kvalitetsarbetet och vara ett stöd till cheferna i skolrestauranger. Du kommer tillsammans med måltidsutvecklare och kockar att provlaga och ta fram nya recept med stort fokus på riktigt bra växtbaserade maträtter. Du är med och bidrar till matutveckling och utbildar till en mer hållbar råvaruhantering och effektivare tillagnings- och arbetsmetoder.

I samarbete med verksamheten planerar och genomför du kompetenshöjande insatser och aktiviteter för smartare arbetssätt i köken.

Mycket av arbetet är operativt, men en del administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Utbildning på gymnasienivå och utbildning inom kök/restaurang/livsmedelsområdet.
  • Flerårig arbetslivserfarenhet som kock
  • Erfarenhet av att leda arbetsgrupper, projekt och utbildningar.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet och kunskap kring miljö- och hållbarhetsarbete.
Du gillar att jobba med människor och har lätt för att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga, är innovativ och ser möjligheter till utveckling och förbättring. Du kommunicerar öppet och är en naturlig drivkraft i förändringsarbete med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du upprätthåller kvalitet och effektivitet samt arbetar metodiskt mot uppsatta mål.

Om arbetsplatsen

Skolrestauranger har omkring 400 anställda och serverar dagligen ca 42 000 elever måltider i 90 restauranger. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små. Vi arbetar även mot målet att 90% av alla våra livsmedelsinköp ska vara ekologiska under år 2020.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga