Malmö stad · Publicerad 6 okt 2021

Välkommen till Hälsa, vård- och omsorgsförvaltningens Digitaliseringsenhet!

Digitaliseringsenheten ansvarar för digital utveckling, drift, larmcentral och IT-support. Vi är i början av en spännande och utmanade digital resa där fokus är att föra tekniken framåt genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare, brukare och anhöriga.

Vi söker nu en erfaren projektledare som vill driva och leda förbättrings- och utvecklingsarbeten med fokus att ligga i framkant för den digitala utvecklingen. Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande uppdrag där du som projektledare får vara med och skapa trygghet och stort mervärde för våra Malmöbor.

Låter det här som ett intressant uppdrag för dig? Se hit!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare arbetar du med att driva och leda flera parallella IT-projekt och förankra dessa i alla led, främst ut till våra verksamheter. Projeketen drivs från start till mål. I arbetet ingår att kontinuerligt utveckla, förbättra och effektivisera samspelet med administrativa och operativa delar i kedjan. Du arbetar löpande med förbättringsmöjligheter där din roll är att komma med förslag och konkreta lösningar samt aktivt implementera dessa lösningar.

Som projektledare sätter du upp och implementerar nödvändiga strukturer och processer som exempelvis styrgrupp, arbetsgrupper, utser metodik och lämpliga uppgifter. Din roll är att aktivt arbeta för att säkerställa att kärnverksamheten kan bedrivas på ett effektivt sätt. Du ansvarar även för projektbudget med ett redovisningsansvar till förvaltningen och har ett nära samarbete med enhetens ledning.

I uppdraget ingår att agera mentor för medarbetare inom organisationen för att bidra till att den interna kompetensutvecklingen går framåt. Här får du som projektledare möjlighet att vägleda och utveckla medarbetare till att självständigt driva egna projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med examen från högskola eller universitet som är adekvat för tjänsten, alternativt dig med annan utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. För tjänsten krävs flerårig arbetslivserfarenhet inom IT och digitaliseringsområdet. Du har även flera års erfarenhet av projektledning inom IT, samt erfarenhet av implementering av digitalisering.

Vi ser det som meriterande om du har 5 års erfarenhet av projektledning där flera parter är inblandade, samt om du har kunskap i att införa projekt till verksamhet som pågår dygnet runt.

För tjänsten krävs att du är en skicklig kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med olika aktörer både inom och utanför Malmö Stads organisation. Du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och kan enkelt bemöta människor utifrån olika infallsvinklar.

Som person har du ett säljande sätt och är ödmjuk i din framtoning. Du drivs av utveckling och förbättring, är lösningsfokuserad och tackar inte nej till en utmaning. För rollen krävs också att du är resultatinriktad och har god förmåga att prioritera i ditt arbete så att det i slutänden gynnar vår målgrupp och våra verksamheter.

I den här rekryteringen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

För tjänsten är B-körkort ett krav.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga