Malmö stad · Publicerad 24 juli 2020

Arbetsuppgifter

Som projektledare med fokus på underhållsarbeten arbetar du i huvudsak med att planera och projektleda både små och stora underhållsarbeten för stadsfastigheters fastigheter.

Projekten sträcker sig genom hela byggprocessen: från idé genom projektering, upphandling och produktion till slutbesiktning.

I arbetsuppgifterna ingår också gemensamt arbete med verksamhetsutveckling, som till exempel utveckling av våra arbetssätt och styrdokument och medverkan i olika samverkansgrupper.

Du rapporterar till enhetschef för projektenheten.

Vi erbjuder dig ett fritt och varierande arbete där du själv får ansvara för och planera dina projekt och arbetsdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har högre akademisk utbildning inom bygg eller fastighet, eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet som prövas likvärdig
  • har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets- eller entreprenadbranschen - behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
Det är meriterande med:
  • goda kunskaper om upphandlingsprocessen
  • erfarenhet av projekt med fokus på miljö eller hållbar utveckling
För att lyckas och trivas i rollen som projektledare med fokus på underhållsarbeten behöver du vara bra på att planera och organisera, vara en skicklig förhandlare och vara flexibel, lyhörd och ödmjuk.

Du tycker om att samarbeta, stötta och serva både interna och externa motparter och beställare. Du är en person som ser till att leverera resultat och uppfyller kundförväntningar. utifrån satta mål och ramar.

Du är intresserad av fastigheter och teknisk utveckling och tar ett helhetsansvar.

Eftersom allt Malmö stad gör grundar sig i våra värdeord respekt, engagemang och kreativitet är det viktigt att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Om arbetsplatsen

Stadsfastigheter ansvarar för byggnation och förvaltning av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt ansvarar för den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning. Stadsfastigheter ansvarar också för att stödja Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi. Stadsfastigheter förvaltar cirka 1,8 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga