Malmö stad · Publicerad 8 nov 2021

Välkommen till Hemsjukvården i Malmö Stad som består av åtta sektioner uppdelat efter stadsområden. Just nu söker vi sektionschef till sektionen Arenan.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och varierande chefsuppdrag där du kan vara med och göra skillnad för Malmöbon. Tillsammans bygger vi upp en ny, modern, effektiv och hållbar organisation för Malmö stads hemsjukvård. En attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och använda din kreativitet.

Är du engagerad, nytänkande och vill vara med och utveckla den framtida hemsjukvården i Malmö stad? Då är du den vi söker...


Arbetsuppgifter


Din roll som sektionschef är en varierande tjänst fylld med intressanta uppdrag och spännande utmaningar tillsammans med engagerade medarbetare. Som sektionschef ansvarar du för att leda, organisera och utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du arbetar kontinuerligt med kvalitetsarbete och ansvarar för budget genom god ekonomisk planering av tilldelade resurser dels i din sektion men även utifrån enhetens samlade resurser.

Genom att samordna, vara ett stöd och coacha dina medarbetare, säkerställer du som sektionschef att sektionen klarar sitt uppdrag och att kvalité och patientsäkerhet upprätthålls.
Till din hjälp har du en samordnare som hjälper till med bemanning och planering och flertalet andra viktiga stödfunktioner för att du ska ha de bästa förutsättningarna i ditt arbete.

Du ansvarar för personal och arbetsmiljö utifrån ett systematiskt arbetsmiljöarbete, där en viktig del är samverkan med våra fackliga organisationer.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för hemsjukvård-sjuksköterskor i ordinärt boende tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Viktigt är att du har ett stort engagemang för hemsjukvård.
Du har ledarskapsutbildning och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i kommunal verksamhet, ser vi detta som meriterande.

Förutsättningar för att lyckas i uppdraget är dina kompetenser och personliga egenskaper. Du har förmågan att planera, organisera, prioritera och omprioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och driver självständigt processer och utveckling framåt mot uppsatta mål.

Du har lätt för att förhålla dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar och skapar förutsättningar för att verksamheten ska fungera och medarbetarna känner sig trygga.

Som sektionschef uppmuntrar du dina medarbetare till reflektion och utveckling. Du är trygg, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap. Du har ett inkluderande förhållningssätt vilket skapar engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du är relationsskapande och har god samarbetsförmåga till såväl externa kontakter, medarbetare, patienter och anhöriga. Du ser uppdraget i ett större perspektiv som omfattar hela organisationen och även vårdgrannar såsom vårdcentraler och regionen.

Om arbetsplatsen

Som medarbetare hos oss erbjuds du friskvårdssubvention, flexibel arbetstid och semesterväxling.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga