Malmö stad · Publicerad 26 apr 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad slöjdlärare, en trä - och metallslöjd, alternativt kombinerad trä- och metall/textilslöjd . Tjänsten kommer att riktas mot åk 4-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag med utrymme för engagemang, kreativitet och glädje.

I uppdraget ingår det att planera undervisning, genomföra densamma samt bedöma elevernas förvärvade kunskaper. Planeringen av undervisningen sker såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Vidare arbetar du med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola. I uppdraget ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i slöjd för åk 4-9. Har du tidigare erfarenhet av arbete som lärare ser vi det som meriterande.

Du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och använder dessa i ditt dagliga arbete. Du har förmåga att inspirera eleverna till kreativitet och bidrar till ett lustfyllt lärande i ditt ämne. Du har en god didaktisk förmåga, kan leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärmiljö.

Som person har du ett gott bemötande, ett inkluderande och positivt förhållningssätt till alla elever och kan anpassa undervisningen utifrån alla elevers behov så att varje elev kan nå så långt det är möjligt. Du har förmåga att skapa hållbara relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi värdesätter engagemang, ansvar och ett professionellt förhållningssätt i uppdraget hos våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Värner Rydénskolan är en tvåparallellig F-9-skola med ca 490 elever. Vi är en resursstark och välorganiserad skola med ett tydligt fokus på vårt uppdrag och våra resultat. Vi bygger vår verksamhet på gemensamt ansvar, delaktighet, samarbete och konstruktiv kommunikation. Här finns ett väl fungerande utvecklingsarbete med inarbetade rutiner för gemensam planering och resultatuppföljning, kollektivt lärande och elevhälsoarbete i arbetslagen.

På Värner Rydénskolan är eleverna motiverade, kreativa och nyfikna på att förstå sin omvärld. Ett språk-utvecklande och digitalt arbetssätt är basen för all undervisning där studiebesök, upplevelser och delaktighet är viktiga ingredienser i vår strävan att bli varje elevs bästa skola. Ett nära stöd och samarbete med biträdande rektor som närmaste chef, förstelärare, EHT, logopeder, IT-pedagog, skolbibliotekarie, SYV och elevkoordinator ger dig som lärare goda förutsättningar att lyckas i ditt uppdrag hos oss. På Värner Rydénskolan tar vi tillsammans ansvar för att vår skola är en bra plats att vara på för elever, vårdnadshavare och kollegor. Hos oss finns en tydlig vision, Värner Rydénskolan ska vara en attraktiv och framgångsrik skola som rustar sina elever väl inför framtida studier och yrkesliv.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga