Malmö stad · Publicerad 14 mars 2021

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett meningsfullt och viktigt sommarjobb i köken inom äldreomsorgen!

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa till med kökets göromål såsom salladsberedning, utportionering, disk, varuplock och städning av kökslokaler. Arbetet är förlagt på dagtid och helgarbete förekommer.

I våra restaurangkök behöver du också stå vid kassa och ta emot betalning av dagens lunch.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper i egenkontroll. Har du erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är det meriterande. Erfarenhet av kassa är också meriterande.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

För att vara aktuell för sommarjobb hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Var noggrann när du fyller i din ansökan eftersom vi gör vårt urval baserat på vad du har skrivit i din ansökan. Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden.

Om arbetsplatsen

Kostenheten har ca. 40 medarbetare som i 9 kök dagligen lagar och serverar mat till äldre. Det är både till dem som har sitt hem i särskilt boende och dem som besöker någon av våra restauranger på våra mötesplatser. Även matlådor till hemtjänst bereds av våra medarbetare.

I köken arbetar allt från 1-10 medarbetare beroende på kökets storlek och i kökets team ingår allt ifrån 1:e kock, kockar och ekonomibiträden.

Våra menyer består huvudsakligen av husmanskost men även modernare rätter erbjuds.
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga