Malmö stad · Publicerad 9 apr 2021

Arbetsuppgifter

Rörsjöskolan söker nu inför läsåret två speciallärare inom språk-, läs- och skrivinlärning. Vi söker dig som vill vara med på Rörsjöskolans satsning för ökad måluppfyllelse. I dina arbetsuppgifter ingår att stötta elever på uppdrag från EHT. Vi arbetar grundligt med kartläggning och bedömningsstöd som ligger till grund för de insatser vi sätter in. Det kan vara på både individ-, grupp- och organisationsnivå men framför allt i det dagliga arbetet med våra elever.

Du ingår i vår skolas elevhälsoteam och din medverkan leder till en ökad verksamhets- och metodutveckling hos oss på skolan.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med speciallärarexamen inriktning språk-, läs- och skrivinlärning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som speciallärare ser vi det som meriterande liksom behörighet i svenska som andra språk samt god kunskaper om relevanta digitala verktyg.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Rörsjöskolan är en F-6-skola med idag drygt 650 elever i fyra och fem paralleller. Skolan växer och redan till hösten är vi över 700 elever. Skolan finns i Rörsjöstaden, i centrala Malmö med närheten till såväl grönområden som kulturella aktiviteter. Våra byggnader är charmiga, då de anknyter till vår långa och traditionsrika historia. Samtidigt anpassar vi lokalerna till de krav som ställs på en modern skola. Vi har även en härlig skolgård med plats för olika aktiviteter. Vi arbetar tillsammans med Kulturskolan via El Sistema. Inför läsåret 2021/22 genomgår Rörsjöskolan en hel den förändringar. Delvis ny skolledning, en utökad samlad elevhälsa och nu även speciallärare som ytterligare ett stöd för våra elevers utveckling mot målen. Ta chansen att bli en del av Rörsjöskolan.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2021

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga