Malmö stad · Publicerad 20 maj 2020

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig specialpedagog som är intresserad av ett nytt uppdrag hos oss på SU-grupperna! Som alla våra medarbetare arbetar du för att skapa en lustfylld och stimulerande lärmiljö för att våra elever ska få en så god utveckling, såväl kunskapsmässigt som socialt, som möjligt.

I ditt uppdrag arbetar du på organisations-, grupp - och individnivå med kartläggning, handledning och observation av enskilda barn, elever eller grupper. Du arbetar med pedagogisk utredning och åtgärdsprogram i samarbete med kollegor och elevernas ordinarie skolor. Du arbetar förebyggande för att skapa tillgängliga lärmiljöer samt med att utveckla arbetet kopplat till stödinsatser och anpassningar för våra elever i behov av särskilt stöd.

I ditt uppdrag hos oss planerar och genomför du även undervisning, enskilt och i grupp för våra elever. I dina arbetsuppgifter ingår det även att hålla i utbildningar och handleda våra medarbetare.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare och har en specialpedagogexamen. Har du tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog är det meriterande.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg och assisterande teknik. Du har även god kännedom om och erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

I Malmö finns följande kommungemensamma SU-grupper: Segepark (3 grupper), Tornet (2 grupper), Kristallen, Eken, Thymus och KC (Kunskapscentrum).

Med denna annons söker vi specialpedagoger för tjänstgöring i någon av våra Kommungemensamma SU-grupper.

Vi arbetar tillsammans för att skapa varje elevs bästa skola och vi är en högspecialiserad lärmiljö som möter varje elev utifrån hens specifika styrkor och behov.

I vårt uppdrag kompenserar vi för de funktioner som kan vara nedsatta för elever med NPF-diagnos för att på så sätt höja våra elevers funktionsnivå och prestation i lärsituationer.

Vi bygger undervisningen på de funktioner som är starkast och kompenserar för de som är svaga. På det viset skapar vi förutsättningar för lärande och ger våra elever förutsättningar att lyckas.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Höstterminen 2020

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Specialpedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga