Malmö stad · Publicerad 11 okt 2021

Arbetsuppgifter

Som ekonomibiträde på rekreationsområdet Torups friluftsgård bemannar du anläggningens reception, kafé och gym. I receptionen säljer du träningskort, hanterar bokningar och informerar kunderna om rekreationsområdet och dess verksamheter. I vårt kafé ingår arbetsuppgifter som försäljning, påfyllning och beställningar. I gymmet är du tillgänglig för besökarna, visar hur maskiner och redskap ska användas samt leder träningsgrupper vid behov. Lokalvård och skötsel av anläggningen, både inomhus och utomhus, är en stor del av vårt dagliga arbete.

Som medarbetare hos oss är du och med och utvecklar rekreationsområdets verksamheter och aktiviteter med en inriktning mot friluftsliv.

Arbetstid kvällar och helger förekommer

Kvalifikationer

Du som är intresserad av tjänsten har en gymnasieexamen samt B-körkort. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet som bedöms som relevant för tjänsten, till exempel erfarenhet av att arbeta i kafé, gym eller med friskvård.

Har du även arbetat med någon typ av arrangemangsverksamhet ser vi det som ett plus då det sker olika typer utav evenemang på rekreationsområdet som du kommer att vara delaktig i. Vi ser det även som positivt om du har någon eftergymnasial utbildning inom service eller friskvård.

Då datorn är ett viktigt arbetsredskap för oss, så är goda IT-kunskaper en förutsättning för tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att trivas på våra rekreationsanläggningar är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Att gå ut och möta våra besökare och ge service till dem på plats är något som du känner dig bekväm med. Du har ett genuint intresse för människor med olika förutsättningar, har förmåga att hantera människor situationsanpassat och agerar alltid som en god ambassadör. Att under vissa perioder arbeta under stress är något som du kan hantera och trivs med.

Om arbetsplatsen

Rekreationsanläggningen Torups friluftsgård söker nu dig som vill arbeta som ekonomibiträde. På anläggningen finns det bland annat gym, kafé och bastu som drivs av medarbetarna. På Torup arbetar man även med att underhålla de motionsspår, promenadstigar och ridslingor som finns på rekreationsområdet. På båda områdena arbetar man med att erbjuda malmöbon förutsättningar till en hälsosam fritid med fokus på friskvård och friluftsliv.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Tjänsten som avses är en tillsvidareanställning. Vi söker dig med intresse för friluftsliv och som vill vara med och utveckla verksamheten för att erbjuda våra besökare en meningsfull fritid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga