Malmö stad · Publicerad 26 nov 2021

Borgmästaregårdens hemtjänst med 30 medarbetare servar brukare med regelbundna insatser. I vårt område finns både hyresrätter, bostadsrätter. Allt finns inom ett begränsat område. Vi förflyttar oss med cykel. I arbetet krävs ett salutogent syn och arbetssätt samt ett gott bemötande/professionellt, stor flexibilitet och god förmåga att arbeta självständigt. Vi har ett nära samarbete med både rehab och hemsjukvården.

Nu söker vi två undersköterskor för kvällstjänst som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar löpande med urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I arbetet ingår bland annat den personliga omvårdnaden, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt. Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med deras anhöriga. I det dagliga arbetet samarbetar du tvärprofessionellt med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Erfarenhet av arbete inom hemtjänst och från demensvård är ett krav. I rollen som undersköterska ska du kunna ta emot alla förekommande delegeringar från sjuksköterska och rehabpersonal.

För att du ska trivas med uppdraget måste du vara flexibel och snabbt kunna ställa om när förutsättningarna förändras, göra nödvändiga prioriteringar samt vara aktiv i den dagliga planeringen av arbetet. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt men också i samverkan med ditt arbetslag och övriga professioner som finns runt omkring dig.

Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från våra IT-verktyg Lifecare, Flexite och Senior Alert. Att kunna cykla är ett krav eftersom vi använder cykel för att ta oss till våra brukare.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2 kvällstjänst
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga