Malmö stad · Publicerad 27 apr 2021

Nu har du möjlighet att göra skillnad!

Vi söker en undersköterska till vårt särskilda boende för äldre på Storskarven i Bunkeflostrand. Storskarven är ett särskilt boende som består av fem avdelningar med 8-9 lägenheter på respektive avdelning. På Storskarven arbetar vi personcentrerat för att göra varje dag så bra och meningsfull som möjligt för våra brukare.

Som anställd hos oss erbjuds du en tjänstgöringsgrad på 100% men denna kan justeras efter ditt önskemål. På Storskarven är arbetstiderna förlagda under både dag, kväll och helg. Bara några meter från boendet finns goda bussförbindelser och tillgång till parkeringsplatser.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Storskarven hjälper och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. Här ingår personlig omvårdnad samt medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera enligt gällande lagstiftning, arbeta med genomförandeplaner, lättare städning, tvätt samt kontakt med anhöriga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med dokumenterad erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner. Dessutom är du van att använda datorn som verktyg och hjälpmedel i ditt arbete. Det är meriterande om du har demensutbildning samt utbildning och erfarenhet av Lifecare, Senior Alert , BPSD och flexite.

Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. På Storskarven samarbetar vi mellan alla avdelningar vid behov, därför ser vi att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt till både brukare, kolleger och anhöriga, är lösningsfokuserad samt att du tar ett stort eget ansvar. Du har ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade i brukarnas vardag. Du har även ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer brukarnas egen förmåga. Du har god datorvana och kan kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-06-21

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga