Malmö stad · Publicerad 14 sept 2020

Bulltofta/Katrinetorp är ett stort geografiskt område som består av 8 områden från Kirseberg till Oxie. Malmö stad erbjuder dig exempelvis friskvårdssubvention, löneväxling och semesterväxling. Vår personalklubb arrangerar evenemang till förmånliga priser.

Arbetsuppgifter

Vi söker undersköterskor som med engagemang, samarbetsförmåga och arbetsglädje vill bli en del av vårt team!

Som undersköterska i området Bulltofta/Katrinetorp arbetar du med att motivera och stötta våra brukare i omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd.

I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, serviceinsatser samt medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen och upprätta genomförandeplaner. Du har också en aktiv del i planering, team- och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från vård och omsorgsarbete och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer med kognitiva sjukdomar.

Du tycker om att arbeta med människor och har en god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din arbetsroll, självgående och har ett gott bemötande och positiv inställning. Du är bra på att kommunicera och kan anpassa dig till olika situationer och individer. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi servar ett stort geografiskt område och tar oss runt i bil, därför har vi som krav att du har körkort för manuellt styrd bil.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Undersköterska
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga