Malmö stad · Publicerad 3 juni 2020

Arbetsuppgifter

Våra verksamheters övergripande mål är att ha brukarens behov i centrum. Din viktiga uppgift är att stödja, aktivera och handleda personer i deras vardag och därigenom skapa meningsfullhet och ge trygghet.

Du ser brukarnas specifika styrkor, intressen, behov och samt bidrar till utveckling av dessa.

Som undersköterska, stödassistent eller stödpedagog är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-lagen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Lagen innefattar även att leva som alla andra med goda levnads villkor. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. Omvårdnadsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vårdutbildad och har minst ett års erfarenhet från socialpsykiatrin och/eller arbete med personer med missbruksproblematik.Du har intresse eller erfarenhet av att arbeta med människor med fysisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Vi kan idag erbjuda flertalet anställningar både timanställningar och visstidsanställningar på minst 50% fram till och med 15/9-2020.

Det som driver dig är att du vill vara med och göra skillnad och bidra till människors självständighet. Du har ett genuint intresse för människor och är mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS lagen. Du har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande och respekt är grundstenarna. Din vilja och drivkraft är att främja människors utveckling utifrån deras förutsättningar.

Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och för att vara aktuell för jobb hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Om arbetsplatsen

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad.

Tillsammans gör vi det möjligt

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid. t.o.m 15/9-2020.

Omfattning: Enligt överenskommelse med rullande schema, dag och kväll, eller natt.
Antal tjänster: Flera
Tillträde: Snarast

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Undersköterska
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga