Malmö stad · Publicerad 26 nov 2021

Rönnen är ett vårdboende och ett gruppboende fördelat på tre våningar. På varje våning finns det 17 lägenheter. Rönnen ligger ett längre stenkast från Värnhemstorget med ett stort utbud av affärer och matställen. Det går regelbunden kollektivtrafik till Värnhemstorget och Sallerupsvägen, och bilparkering finns att hyra i närområdet. Välkommen till oss!

En av våra kollegor går snart i pension och vi söker därför nya undersköterskor till vårt arbetslag. Tjänsterna avser kombinerat arbete på både dag- och kvällstid.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska på Rönnens vård- och gruppboende ingår, bland annat, att ge brukarna omvårdnad, service, stöd och att genomföra sociala aktiviteter utifrån brukarens individuella behov och önskemål. Då vi på boendet arbetar personcentrerat är det viktigt att se och kunna tolka brukarnas behov och önskemål. I arbetet ingår att motivera och stimulera brukaren så att den kan klara av att göra så mycket som möjligt själv samt att ge råd och information. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation i systemet Lifecare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från vård och omsorgsarbete samt erfarenhet av arbete efter ett personcentrerat förhållningssätt. Det är viktigt att du har intresse av att arbeta med en personcentrerad omvårdnad för att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. För arbetet krävs att du har god erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner samt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som undersköterska på Rönnens vård- och gruppboende har du ett stort engagemang för arbete med människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande med en positiv inställning till förändring och utmaningar. Du har även en god social förmåga och kan anpassa dig till olika situationer och individer. I ditt uppdrag ingår också att du ser till den enskildes behov och är noggrann och ansvarstagande. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du har även ett gott samarbete med övriga personer som är involverade kring brukaren.

Meriterande är om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med demenssjukdom samt kunskaper i andra språk.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga