Malmö stad · Publicerad 26 feb 2021

Från Stadiongatan 10 utgår det fyra sektioner, Kulladal, Gröndal, Södertorp och Borgmästargården. Varje sektion består av 25-30 medarbetare varav 8-10 tjänstgör kväll. Nu söker vi nya kollegor som vill arbeta dag eller kväll.

Arbetsglädje är ett av våra viktiga ledord. Tillsammans skall vi arbeta för att våra brukare skall få en så god och trygg vård och omsorg som möjligt.

Arbetsuppgifter

Inom hemtjänst bistår du brukaren med vård, omsorg och stöd samt service utifrån brukarens individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du kommer att stötta brukaren med personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt.

I arbetsuppgifterna ingår det även utförande av HSL-uppdrag, besvarande av larm, dokumentation, kontaktmanskap och upprättande av genomförandeplaner. I det dagliga arbetet har du kontakt med och samarbetar med kollegor i andra yrkesroller, såsom sjuksköterska, biståndshandläggare, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Erfarenhet av arbete inom ordinärt boende (hemtjänst) och från demensvård är ett krav. Har du erfarenhet av arbete med BPSD är det meriterande. I rollen som undersköterska ska du kunna ta emot alla förekommande delegeringar från sjuksköterska och rehabpersonal.

För att du ska trivas med uppdraget måste du vara flexibel och snabbt kunna ställa om när förutsättningarna förändras, göra nödvändiga prioriteringar samt vara aktiv i den dagliga planeringen av arbetet. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt men också i samverkan med ditt arbetslag och övriga professioner som finns runt omkring dig.

Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från våra IT-verktyg Lifecare, Flexite och Senior Alert. Det är meriterande om du har erfarenhet som handledare för studerande på omvårdnadsprogrammet. B-körkort, manuellväxlad och att kunna cykla är ett krav eftersom vi använder bil och cykel för att ta oss till våra brukare.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga