Malmö stad · Publicerad 14 okt 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vaktmästare till Stapelbäddsskolan som vill vara med och utveckla vår skola!

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där våra elever utvecklas, blir medvetna, når framgång och känner stor lust och nyfikenhet inför framtida lärande.

I uppdraget som vaktmästare sköter, reparerar och underhåller du olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus. Du ger daglig service till medarbetare och elever. Arbetsuppgifterna består bland annat av fastighetsskötsel, reparationer, lokalomflyttningar, inköp, brandskyddsarbete, nyckelhantering och hantering av passage- och larmsystem. Som vaktmästare är du delaktig i säkerhetsarbetet, både praktiskt och förebyggande. Inom rektorsområdet värdesätter vi samarbete och kommunikation. Vi erbjuder en bred och varierad tjänst med många kontaktytor. Du kommer samarbeta både med interna och externa aktörer, fastighetsägare och entreprenörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning. Om du tidigare har arbetat som

vaktmästare, gärna inom skola, är det meriterande. Det kan förekomma en del korta transporter i tjänsten och du behöver därför inneha B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om programvara för hantering av passage- och larmsystem samt god datorvana. Vidare ser vi gärna även att du har god kännedom om fastighetsfrågor och brandskyddsarbete.

För att lyckas i tjänsten bör du vara praktiskt lagd och ha god teknisk kompetens för att kunna felsöka och åtgärda problem. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, flexibel, hjälpsam och självständig. Du har god samarbetsförmåga och i ditt arbete strävar du efter verksamhetens bästa.

Om arbetsplatsen

Vad drömmer du om? Hos oss på Stapelbäddsskolan ska varje elev få mod och redskap för att följa sina egna drömmar!

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där fokus ligger på att våra elever utvecklas, blir medvetna och når framgång. Hos oss går forskning och lärande hand i hand. På Stapelbäddsskolan erbjuds du en tydlig och kommunikativ skolledning, kvalitativa och samarbetsvilliga kollegor samt elever med stor nyfikenhet och lust för att lära. Vår verksamhet bygger på ett genuint medledarskap. Stapelbäddsskolan är en F-3 verksamhet med ca 500 elever belägen i Västra Hamnen.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat, 2022-03-01
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: snarast, dock senast 2021-11-11

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Lokalvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga